Depilator 2 ne 1

Depilator 2 ne 1

Regular price Lek 1,490.00
Tax included.

DEPILATOR 2n1 

Rezistente ndaj Ujit 

Depilatori Gemei me 2 koka në një aparat të vetëm me - GARANCI 6 MUAJ-

Kokë me 22 piskatore për shkulje efikase dhe pa irritime
Kokë me prerje enkas për bikini

Makina mund të përdoret me karikim
E pajisur me bateri lithium ( 1 orë pune për një orë karikim )
Me 2 nivele shpejtsie
E pajisur me dritë led

GARANCIA 6 MUAJ