depilator surker 701
depilator surker 701
depilator surker 701
depilator surker 701

depilator surker 701

Regular price Lek 2,200.00
Tax included.

  • 👉Largon qimet lehtesisht ne vetem pak minuta
  • 👉Koke per shkulje
  • 👉koke per prerje
  • 👉koke per bikini
  • 🥰E pershtateshme per cdo pjese te trupit
  • ✅Punon me nje sistem shpejtesie prej 20 piskatoresh per te kapur dhe qimet me te imeta