VGR V700
VGR V700

VGR V700

Regular price Lek 2,500.00
Tax included.

 • Perdoret per te gjitha pjeset e trupit madje dhe per pjeset intime
 • Depilatori ka forma ideale per nje depilim sa me efektiv 
 • Ne paketim do te gjeni depilatorin me 4 koka te ndryshme, karikuesin dhe furcen e pastrimit.
 • DETAJE
 • Performancë e qetë
 • Trupi hermetik redukton zhurmën në mënyrë efektive për një performancë katër herë më të qetë.
 • Teknologjia Micro-Contact Comfort
 • Kjo teknologji ofron 100% kontakt me lëkurën për rezultate më të mira. Efiçiente edhe në qimet më të shkurtra.
 • Aksesor për pastrimin e lëkurës
 • Ky aksesor pastron kallot  
 • Aksesor për rruajtje
 • Ky aksesor ka tehe shumë efektive edhe për zonat sensitive.
 • Aksesor për zonat delikate
 • Këta aksesorë shërbejnë për të ndihmuar në depilimin e zonave delikate si sqetullat dhe zonën bikini.
 • Sesione preçize
 • Depilatori është efficient edhe për qimet më të shkurtra se 0.5 mm.