Click Here

Sale!

BERSE BUKE BACKERMANN

10,990 L

https://www.instagram.com/p/Cb75e5ajUyL/
https://www.instagram.com/tv/CbpsdaUDI_U/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/tv/CbpsdaUDI_U/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/tv/Cbe-mw7jxH1/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/tv/CbR6Xkgj2vZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/tv/CbPYa5TjLdt/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/tv/CbFCsoIDBz1/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/tv/CbAt2rTjgzF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
♻️ Berese buke
🇩🇪BACKERMANN 🇩🇪
🍞👵 Pajisja ideale për të bërë bukë të shijshme si nga duart e gjyshes 👵🍞
⚠️⚠️ MJAFTON TE HIDHNI TE GJITHA PERBERESIT E BUKES DHE PAISJA DO BEJ PERGATITJEN E BRUMIT DHE PJEKJEN E BUKES ⚠️⚠️
📄 Garanci 1 vit
♻️Gjithashtu ju mund të përgatisni në të edhe:
🥖 Bukë pa gluten
🥐 Brumë për Briosth,
🥖 Lloje të ndryshme bukësh edhe pa gluten
🥖 Kulaç,
🍕 Brumë për pica,
🥧 Kek etj.
♻️ Pajisja bën bukë 1 Kg ,1.25 ,1.5 kg
♻️ Me 2 helika për të zënë brumin.
♻️ 15 programe për të gatuar ushqime të ndryshme brumi.
♻️ Programim për gatim të mëvonshëm deri në 15 orë.
♻️ Fuqia 850 wat
♻️ Gote dhe luge per masen
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

BERSE BUKE BACKERMANN

10,990 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.