Blender Dore Bosch

3,000 L

Blender Bosch Clever Mixx

📌Specifikimet

Fuqia: 400 W
Blender plastik me 4 te mprehta per kremoze dhe uniforme.
Praktik me bazë të lëvizshme dhe e larë në enëlarëse.
Kupa e përzierjes për produkten e ushqimit.
Dorezë në formë ergonomike për kapje të shkëlqyer
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender Dore Bosch

3,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.