Click Here

Blender dore HYUNDAI HB 200b

1,500 L

Blender Dore Hyundai HB 200b

Specifikimet:

Modeli: HB 200b
Fuqia: 200 W
Nivele: 1
Teh Celik

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender dore HYUNDAI HB 200b

1,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.