Blender dore vivax sb-400wp

2,000 L

Blender VIVAX SB-400WP

Specifikimit
Modeli i produktit: Blender Vivax Sb-400Wp
Tipare të tjera: Funksion Turbo
Fuqia e Energjise: 400W
Niveli i shpejtësisë: 2

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender dore vivax sb-400wp

2,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.