Blender imetec plastik

5,490 L

Kapaciteti 700 ml.

Aksesoret mund te lahen lehtesisht ne lavapjate.

Veprim impuls per te kalibraur perzierjen.

Gota eshte plastike.

Thikat jane prej celiku qe nuk ndryshken.

Fuqia 200W.

Gjatesia e kabullit 1.5 m

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender imetec plastik

5,490 L

4 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.