ca001-S01 dsp

10,000 L

Set tenxheresh ca001-S01 dsp🔥

📌Specifikimet

Material jo ngjites
Numri i pjesëve: 5+4
Tavë që derdhet
(1) 20*8.5cm 2.26L me kapak
(2) 24*10.9cm 4.18L me kapak
(3) 28*12cm 6.08L me kapak
(4) 32*13.9cm 9.27L me kapak

Tavë e cekët që derdhet
(5) 28*7.2cm 3.53L pa kapak

🚚Dergesa ne te gjithe Shqiperine, porosit online tani.

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

ca001-S01 dsp

10,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.