cs001-S01 dsp

10,000 L

Set kuzhine cs001-S01 dsp🔥

📌Specifikimet

Materiali: Celik inox
Seti permban 5 cope dhe perbehet nga nje tenxhere e thelle me kapak, nje tenxhere e vogel per salca me kapak dhe nje tigan pa kapak

Tenxhere e thelle me kapak: 24×12 cm. 5.0L
Tenxhere e vogel me kapak: 16×8 cm; 1.5L
Tigan pa kapak: 24x6cm ; 2.7L

🚚Dergesa ne te gjithe Shqiperine, porosit online tani.

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

cs001-S01 dsp

10,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.