Depilator Gemei 4n1

2,490 L

  •  Nga 4,990 leke
  •  Vetem per 2.500 leke
  • 1- Koke per shkulje me rrenje 
  • 2- Koke per prerje 
  • 3 – koke per kallot , indet e vdekura 
  • 4- koke per lemimin e thonjve
  •  2 nivele shpejtesie
  •  36 piskatore per shkulje me rrenje
  •  Nuk e demton , nuk e irriton lekuren
  •  Perdoret me korent dhe karikim
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Depilator Gemei 4n1

2,490 L

15 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.