Depilator pritech

2,800 L

  • Depilator 3 ne 1
  • Koke per shkulje 
  • Koke per prerje 
  • Koke per pastrimin e kallove 
  • Depilatori punon me karikim 

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Depilator pritech

2,800 L

6 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.