Sale!

DOUBLE PAN DESSINI

2,490 L

  • Tigan dysh dessini
  • Me material rezistent granit qe nuk ngjit
  • Masa 36 cm
  • 🎁gomine rezerve🎁
  •  Ushqimi nuk tymoset dhe nuk digjet 
  •  Nuk do te keni me nevoje ta trazoni ushqimin, pasi me kete tigan mjafton ta ktheni ne anen tjeter.
  • Me doreza me magnet per puthitje perfekte
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

DOUBLE PAN DESSINI

2,490 L

500 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.