DSP ca002-S01-Black

8,000 L

Set tenxheresh, modeli ca002-S01-Black, marka DSP🔥

📌Specifikimet

Material jo ngjites
Numri i pjesëve: 3+2
Tavë që derdhet
(1) 24*11.5cm 4.5L me kapak
(2) 28*13cm 7L me kapak
/tigan
(3) 24*5cm 1.9L pa kapak

🚚Dergesa ne te gjithe Shqiperine, porosit online tani.

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

DSP ca002-S01-Black

8,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.