DSP ca008-S02-Grey

9,000 L

Set tenxheresh, modeli ca008-S02-Grey, marka DSP🔥

📌Specifikimet

Material jo ngjites
Numri i pjesëve: 4 + 3
Tavë
(1) 20*8.5cm 2.4L me kapak
(2) 24*10cm 4.1L me kapak
(3) 28*15cm 9.3L me kapak
Tavë e cekët
(4) 24*8cm 3.2L pa kapak

🚚Dergesa ne te gjithe Shqiperine, porosit online tani.

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

DSP ca008-S02-Grey

9,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.