Click Here

Ekspres ETA STRETTO

18,000 L

Ekspres Eta Stretto

Specifikimet:

Modeli: [ETA 218090000]
Funksioni:Ekspres dhe Kapucino
Fuqia: 1350 W
Kapaciteti i enes se ujit: 750ml
Presioni i Pompes: 15 bar
Materiali: Plastik, Inoks

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Ekspres ETA STRETTO

18,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.