Click Here

Friteze Camry CR 4909

6,800 L

Friteze Camry CR 4909

📌Specifikimet

Enë vaji e lëvizshme
Kapaciteti 3l
Filter në kapak
Termostati i rregulluar
Shportë me funksion ngritës
Ngrohës i lëvizshëm
Fuqia 2000W
Thellësia me dorezë të zgjatur 58 cm
Thellësia me dorezë të palosur 45 cm
Gjerësia: 22 cm
Lartësia e pasme (me panelin e kontrollit): 26,5 cm
Lartësia e përparme (pa panel komandimi): 18 cm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0
Friteze Camry CR 4909

Friteze Camry CR 4909

6,800 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.