FRITEZE ME AJER SOKANY SK-8022

FRITEZE ME AJER SOKANY

📌 Detajet:
Kapaciteti: 7.2L
Fuqia: 1700W
Temperatura: 80℃-200℃
Koha e punes: 0-60 minuta
Paneli dhe doreza nuk nxehen.
80% me pak vaj per te skuqur.

📍Ndodhemi ne tregun Cam, Tirane
🚚Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine
Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Your Cart

Your Cart Is Empty

FRITEZE ME AJER SOKANY SK-8022

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.