Click Here

Fshese korenti Arnica Tria

6,000 L

Fshese korenti Arnica Tria

📌Specifikimet:

• 850 W
• Dorezë e palosshme e patentuar
• Tub teleskopik i rregullueshëm
• Sistemi thithës ciklonik
• Kontenitor praktik pastrimi
• Filter Hepa dhe mikro filtër
• Kabllo: 6 m
• Filtër i dyfishtë
• Shkalla e spastrimit me performancë të lartë

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Fshese korenti Arnica Tria

6,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.