Fshese korenti bh 999

5,900 L

  • fshese e fuqishme 3000 watt
  • kontenitor plastik 
  • kapaciteti 1.5 litra
  • shkop periskop
  • paisje per te fshire edhe ne zona te ngushta
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Fshese korenti bh 999

5,900 L

4 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.