Click Here

Fshese korenti fantom Hamarat p1500

6,000 L

Fshesë korenti fantom Hamarat P1500🔥🔥

Siguron pastrim të lehtë dhe të shpejtë me përdorimin e tij pa qese dhe praktik, fuqinë e lartë të thithjes. Falë trupit të ndashëm, është shumë i dobishëm në zonat që janë të vështira për t’u pastruar.

📌Specifikimet

Funksioni/Filtrimi: Pa qese
Lloji i motorit: i thatë
Fuqia e motorit: 550 Watt
Tensioni/Frekuenca: 220-230 V AC / 50/60 Hz
Kontroll i rregullueshëm i shpejtësisë: Jo
Mbështjellja e kabllove: manual
Gjatësia e Kabllit: 5 m
Treguesi i mbushjes së qeseve të pluhurit: Jo
Pozicioni i parkimit: Vertikal
Kapaciteti i pluhurit: 1 lt
Kapaciteti i rezervuarit të ujit të ndotur: Jo
Kapaciteti i rezervuarit të ujit të pastër: Jo
Lloji i tubit: ABS
Gjatësia e tubit: 56 cm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Fshese korenti fantom Hamarat p1500

6,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.