Click Here

Fshese korenti Fantom Hupcek

6,500 L

Fshesë me korent Fantom Hupcek DU 2600 Cyclonic 500 Watt

📌Specifikimet

Funksioni / Cyclonic filtrues – pa qese
Fuqia e motorit: 500 W
Lloji i motorit: i thatë
Tensioni / Frekuenca 220-230 V Ac 50-60 Hz
Kontroll i rregullueshëm i shpejtësisë: Jo
Mbështjellja e kabllove: Jo
Gjatësia e Kabllit: 5M
Treguesi i mbushjes së qeseve të pluhurit: Jo
Pozicioni i parkimit: Vertikal
Kapaciteti i pluhurit: 1 Lt
Kapaciteti i rezervuarit të ujit të ndotur: Jo
Kapaciteti i rezervuarit të ujit të pastër: Jo
Lloji i tubit: Abs
Gjatësia e tubit 56 cm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Fshese korenti Fantom Hupcek

6,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.