Fshese korenti nga DSP modeli KD2014

6,990 L

 • Fshese korenti nga DSP modeli KD2014 
 • Fuqia 1400W me kabull 2.9 metra
 • Fshesa punon filter depozite me kapacitet mbajtes 2 liter.
 • Me buton per hapjen dhe mbylljen e depozites per pastrim
 • Depozita plastike lahet me uje dhe rivendoset lehtesisht
 • Tubi teleskopik material metalike (40+40 cm)
 • Me furce per pastrimin e tapeteve dhe siperfaqeve te tjera plastike
 • Permasat: 320x300mm. Ngjyre a e zeze me te kuqe
 • Nuk ben zhurme dhe eshte sghume praktike per perdorim te perditshem
 • Performance e larte thithje fale teknologjigjes Multi-Cyclone
 • Mjafton te kaloni nje here fshesen dhe dyshemeja eshte e paster
 • Furce shtese per pastrimin e siperfaqeve te siperme. 
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Fshese korenti nga DSP modeli KD2014

6,990 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.