Click Here

Sale!

Fshese korenti Samsung 1800 watt

9,990 L

Fshese korenti Samsung 1800 watt
Dy dhomëza, dyfishi i pastrimit.
Sistemi unik Twin Chamber System™ i Samsung e ndan dhomëzën normale të pluhurit në dy pjesë, duke ofruar pastrim të përmirësuar dhe fuqi që zgjat më shumë. Ndërsa thithja e fuqishme i qarkullon grimcat e pluhurit përmes rrugës ciklonike të ajrit të dhomëzës së brendshme, papastërtitë dhe mbetjet ndahen nga ajri. Si rezultat, grimcat më të mëdha të pluhurit filtrohen në dhomëzën e jashtme derisa të jeni gati t’i hidhni ato. Që do të thotë gjithashtu se fshesat me korrent të Samsung me Twin Chamber nuk kanë nevojë për ndërrim qesesh të kushtueshme dhe të bezdisshme.
loading
Përdorim ekonomik dhe i lehtë
Një problem i madh i fshesave tradicionale me korrent me qese pluhuri është se përdoruesi duhet të vazhdojë të blejë qese të reja pluhuri për t’i ndërruar. Por me Twin Chamber System™ nuk është nevoja të harxhoni më kohë e para për të gjetur dhe blerë qeset e duhura të pluhurit për fshesën tuaj me korrent
loading
Merrni frymë lehtë. Vërtet.
Samsung përdor filtra HEPA për të garantuar daljen më të pastër të mundshme të ajrit kur fshini me fshesë. Duke kapur mikro-grimcat e tilla si pluhuri dhe substancat e tjera alergjike si poleni dhe myku, filtrat HEPA ofrojnë një mjedis shumë më të pastër dhe më të shëndetshëm. Në fakt, cilësia e ajrit në dalje dhe aftësia e emetimeve të filtrave tanë HEPA është certifikuar nga SLG, instituti gjerman tepër i respektuar i testimit dhe certifikimit. Dhe disa prej filtrave tanë për parazitët e shtëpive dhe substancat alergjike janë të certifikuar.
loading
Ju nevojiten vetëm tre hapa të thjeshtë.
Zbrazja e koshit pas fshirjes mund të jetë pjesa më pak e këndshme e pastrimit tuaj. Por jo me koshat e pluhurit Easy-to-Empty të Samsung. Ju nevojiten vetëm tre hapa të thjeshtë për të përfunduar punën. Thjesht shtypni një buton, nxirrni koshin e pluhurit dhe derdheni me një të rrotulluar të thjeshtë të bërrylit. Pa ngatërrime, pa derdhje, thjesht një dhomë më e pastër në mënyrë më të thjeshtë.

Marka: Samsung
Modeli: VCC4550V3B/BOL
Kategoria: Fshesë me korent
Performanca: 1800 W
Fuqia motorrike  : 1800 W
Depozita e pluhurit: Kosh plastik
Filter: Mikrofiltër
Gjatesia e kabullit: 7 Metra
Garancia: 24 Muaj

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Fshese korenti Samsung 1800 watt

9,990 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.