Fshese korenti Vivax

5,990 L

Fshese korenti Vivax

  • MODELI: VC-2000MS
  • KATEGORIA: Fshesë me korent
  • PERFORMANCA: 2000 W
  • FUQIA MOTORRIKE  : 2000 W
  • DEPOZITA E PLUHURIT: Qese
  • FILTER: Hepa
  • AKSESOR PASTRIMI: Qoshe
  • GJATESIA E KABLLIT: 5 Metra
  • GARANCIA: 12 Muaj

Shiko dhe: Fshese korenti Imetec Duetta

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0
Fshese korenti Vivax

Fshese korenti Vivax

5,990 L

5 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.