Gemei 701

990 L

Makine rroje me karikim

Bateri 1.2 v e karikushme 

Fuqia 3 watt

2 krehera

Vaj dhe furce te perfshira ne paketim

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Gemei 701

990 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.