Grirese DSP KM4002

2,990 L

  • Grirese DSP KM4002
  • Grirese e markes DSP per te prere dhe pregatitur ne pak caste gatimet tuaja te preferuara.
  • Fuqia ne Watt: 200 V
  • Me dy thika çeliku per nje prerje te pershtatshme te perimeve.
  • Kapaciteti i enes eshte 1.5 litra.
  • Materiali i enes: plastike
  • Permasat 33 cm x 20 cm x 17 cm
  • Garancia: 6 muaj
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Grirese DSP KM4002

2,990 L

6 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.