Click Here

Grirese ETA BASTO 107990000

4,500 L

GRIRESE ETA BASTO 107990000

Specifikimet:

Fuqia: 500 W
Kapaciteti i enes: 1.25 L
Materiali i enes: Qelq
Materiali i thikave: Celik
Grirese akulli: Po
Nivele shpejtesie: 2
Numri i thikave: 4

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Grirese ETA BASTO 107990000

4,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.