Hekur Dore

4,000 L

Hekur Dore ETA

📌Specifikimet

Modeli: ETA 227090000
Fuqia: 1400 W
Kapaciteti Depozites: 380 ml
Fuqia e avullit: 25 g / min

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Hekur Dore

4,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.