Hekur Dsp kd 1059

6,000 L

  • Pllake qeramike e cila nuk ngjit, 
  • Me depozite uji
  •  Me kapacitet 1.5 L
  • Shpendarja e avullit 25g/min
  •  Fuqia 2400W, 220-240V
  •  Drite treguese kur nxehtesia e pllakes eshte gati dhe kur fiket hekuri
  •  Tremostat per rregullimin e temperatures

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Hekur Dsp kd 1059

6,000 L

Out of stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.