Hekur Imetec NSV Professional Eco

23,990 L

  • Hekur hekurosje me fuqi 2300W.
  • Kapaciteti i rezervuarit 260 g.
  • Punon edhe me uje cezme, pasi depozita ka sistem vetpastrues
  • Termostat sigurie.
  • Gjatesia kabullit: 2m
  • Pllaka e tij eshte profesionale inoksi.
  • garanci 1 vit
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Hekur Imetec NSV Professional Eco

23,990 L

1 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.