Hekur Rrobash Silver Crest

7,000 L

Hekur Rrobash silver screst centrale vapeur

📌Specifikimet

– Fuqia:2400 W
– Rezervuari i ujit: 1.8 litra
– Tubi i avullit përafërsisht. 170 cm (L) dhe e rrotullueshme
– Gati për t’u përdorur në vetëm 90 sekonda
– Funksioni vertikal i avullit
– Temperatura e rregullueshme me çelës rrotullues

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Hekur Rrobash Silver Crest

7,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.