Hekur rrobash Sokany sok-2085

2,500 L

Hekur Profesional Sokany me pllake kristal qeramike!

📌Specifikimet

E përdorni me korent ose karikim.
Për hekurosje vertikale dhe horizontale.
Mund ta hiqni nga kordoni dhe te hekurosni perdet e varura ne shina, fustanet apo kemishat ne varese etj.
Me fuqi 2400 W.
E përshtatshme për të gjitha materialet e rrobave.
Me sistem vetë-pastrimi.
Anti kalkare.
Pllakë qeramike.
Kundër rrjedhjes.

Shiko dhe:

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Hekur rrobash Sokany sok-2085

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.