Click Here

Hekur Russell Hobbs 23972-56/RH

5,100 L

HEKUR RUSSELL HOBBS 23972-56/RH

Specifikimet:

Fuqia: 2600 W
Fuqi Avulli : 150 g
Kapaciteti: 315 ml
Anti Drip
Vetepastrim

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Hekur Russell Hobbs 23972-56/RH

5,100 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.