Imetec x3

5,990 L

Hekur IMETEC 9246

fuqia 2400W

220-240V

depozita 300 ml

avull150 gr/min

pllakë inoksi

Eco Tecnology

teknologjia antikalkare 3x ZeroCalc

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Imetec x3

5,990 L

6 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.