Imetec Z3 3900

6,990 L

Fuqia : 2400 W |

Kapaciteti Depozites : 300ml  |

Materiali Pllakes : Qeramike | 

Gjatësia e kabllit: 1.9 m |

Fuqia e avullit : 170 g / min 

Sensor per njohjen e rrobes

Pllake qeramik

4x mbrojtje ndaj kalkareve

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Imetec Z3 3900

6,990 L

10 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.