Berese buke Imetec Zero Glu

24,900 L

Berese Buke IMETEC ZERO-GLU

makina e parë e bukës kushtuar njerezve, të cilët duhet të ndjekin një dietë pa gluten, atyre që janë intolerantë ndaj grurit ose majase dhe për të gjithë adhuruesit e bukës së freskët te bere ne shtëpi .

Thjesht futni përbërësit dhe ZERO-GLU mendon për pjesën tjetër.

ZERO-GLU ka 20 programe për miell specifike (gluten-free, wholemeal, spelled, kamut, tradicional) dhe për receta të veçanta të tilla si ajo me lagështi ose pak maja.

Ajo i kënaq të gjitha shijet me tre format e bukës (bukë, panine dhe franxholle)

Me librin e veçantë të recetave në bashkëpunim me kuzhinier Marco Scaglione, i specializuar në gluten-free.

Kush dëshiron të zgjohet në mëngjes me aromën e bukës së freskët mund të vendosi përbërësit në mbrëmje dhe të planifikoni fillimin e vonuar deri në 15 orë!

1 vit garanci
-servis i garantuar edhe mbas garancise
-pjese te garantuara ne cdo moment

Pajisje të përfshira:

enë që nuk ngjit për bukë në një kuti

2 kontejnerë qeramikr për franxholla

2 kontejnerë qeramike për sanduiçe

Libri i recetave me 100 receta

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Berese buke Imetec Zero Glu

24,900 L

2 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.