Kafe filter Dsp

4,990 L

Bëni kafe dhe shijojeni atë në çdo kohë
Me enë xhami që mban kafen të nxehtë dhe mbyllet automatikisht.
 Me butonin për fikje dhe ndezje si dhe shkallëzimin për të parë sasinë e ujit.
 Kapacatiteti 10-12 filxhanë
Shumë e thjeshtë në përdorim, lahet lehtësisht.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Kafe filter Dsp

4,990 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.