KEMEI Modeli:KM-TX3

4,000 L

makinë rroje KEMEI 
• Modeli:KM-TX3
• Tensioni i hyrjes: Input5V (USB Type-C)
• Konsumi i energjisë: 5W
• Koha e karikimit: 2H
• Koha e përdorimit: rreth 120min
• Pastrim: me furçë
• Ngjyra: Argjend ose e artë
• Garancia e prodhuesit: 1 vit
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

KEMEI Modeli:KM-TX3

4,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.