Kreher me Ajer Profesional Efalock Magic Star

Kreher me Ajer Profesional Efalock

📌Detajet

2 nivele të ngrohjes
I veshur me qeramike
Mbrojtje nga mbinxehja, majë e izoluar nga nxehtësia
Kabllo rrotulluese 360 ​​°, gjatesia 3 metra

📍Ndodhemi ne tregun Cam, Tirane
🚚Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni në DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Your Cart

Your Cart Is Empty

Kreher me Ajer Profesional Efalock Magic Star

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.