Makine Gemei 827

1,990 L

Makine rroje me precizjon te larte 
Me 3 krehera 1mm, 2mm, 3mm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Gemei 827

1,990 L

24 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.