Sale!

Makine per rroje 0 VGR

1,490 L

  • Makine per rroje 0 VGR
  • VGR është një produkt që cdo berber duhet të ketë.
  • Me një motor të fuqishëm elektromagnetik që ul dyfishin e shpejtësisë së motorit të rrotullimit, ofron një prerje “kirurgjikale” të ngushtë, duke e bërë atë të përsosur për një lëkurë të butë.
  • Për lehtësinë tuaj,ky model vjen me të gjitha aksesorët e kërkuar për përdorim.
  • Me korent dhe karikim
  • Bateri lithium per nje performance me te larte
  • Paketa përfshin krehrët, vajin, furçën e pastrimit, makinen e rrojes dhe udhezimet e saj .
  • Ky produkt përmban një kordon rezistent, profesional, rezistente ndaj kimikateve, motor V5000 + elektromagnetik dhe vepron në 
  • 220 volt / 60 herc.
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine per rroje 0 VGR

1,490 L

89 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.