Makine Qethese Adler AD 2825

2,000 L

Makine Qethese Adler

📌 Detajet

Makine qethese per perdorim profesional apo dhe ne shtepi
Me 8 aksesore: gershere, furce pastrimi, kreher
Me 4 krehera te ndryshem per 4 gjatesi te ndryshme floku nga 3mm – 6mm – 9mm – 12mm
Fale aksesoreve qe mund te ndryshohen lehtesisht, ju do te arrini te vendosni sipas deshires gjatesine e flokut
Tehu i perbere nga celiku dhe inoxi do ju garantoje saktesine dhe qendrueshmerine e preresit te flokeve

📍Ndodhemi ne tregun Çam, Tirane
🚚 Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
📥/📞 Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Qethese Adler AD 2825

2,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.