Makine Qethese Cronier CR-34

2,800 L

Makine Qethese Cronier

📌 Detajet

Materiali i tehut: Celik Inox
Gjatësia minimale e prerjes së flokëve: 0.8 mm
Gjatësia maksimale e prerjes: 13 mm
Jetëgjatësia e baterisë: deri në 300 min
Karikimi i shpejtë
Tensioni: 100-240v
Koha e karikimit: 3 orë

📍Ndodhemi ne tregun Çam, Tirane
🚚 Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
📥/📞 Whatsapp ose tel 06942708644

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Qethese Cronier CR-34

2,800 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.