Mashe Bellissima Imetec GT15 100

3,490 L

Mashe per kaçurrela Imetec Bellissima GT13 50, 💥
👉Veshje qeramike
👉7 nivele të ndryshme të temperaturës nga 150 ° C deri 210 ° C
👉Diametri 25 mm,
👉Sistemi i ngrohjes së shpejtë i gatshëm për përdorim
👉Cilesi e garantuar 👌
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Mashe Bellissima Imetec GT15 100

3,490 L

10 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.