Mashe Imetec Bellissima GT15 400

4,990 L

profesionale për të krijuar kaçurrela perfekte në një gjest të vetëm
Termo Kontrolli 210 ° C: 
Rregullimi dixhital i temperaturës nga 150 ° C deri 210 ° C (5 nivele të temperaturës) për efikasitet maksimal për flokët
Keratine and Ceramic Care: gjallëri e menjëhershme dhe mbrojtje intensive për flokët e butë, me shkëlqim dhe elastik
Sistemi i ngrohjes së shpejtë: gati për t’u përdorur në sekonda
Diametri  32 mm
 
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Mashe Imetec Bellissima GT15 400

4,990 L

4 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.