Mini furre SAMDAN

4,990 L

marke dhe prodhim turk
-Kapaciteti 36 litra
-Fuqia 1300 watt max
-Klas energjie A
-Epajisur me buton timer deri 90 min
-Gradim temperature nga 100- 250°c max
-Ndezje e rezistences me 3 funksione
-E pajisur me 1 tave rrethore me diameter 36 cm ,gjithashtu dhe nje tave drejtkendore me permasa 38 x34
-Rezistence tubolare
-Permasat e furres 51 x 40 x 32
-Garanci 12 muaj
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Mini furre SAMDAN

4,990 L

6 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.