Philips easy speed

2,490 L

FUQIA

2000 W

MATERIAL

Qeramike

KAPACITETI

220 ml

FUQIA E AVULLIT

25 – 90 g/min

GARANCI 2 VITE 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Philips easy speed

2,490 L

20 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.