Pjaster Remington S3500 Slim

5,990 L

 • Pjaster Remington S3500 Slim
 • Remington S3500 ka pllaka qeramike te cilat mbrojne floket tuaj.
 • Shume e shpejte per perdorim, ne vetem 15 sekonda eshte gati. 
 • Parametrat e temperatures jane te ndryshueshme keshtuqe ju zgjidhni vete ate tempeature qe i pershtatet flokeve tuaj.
 • Shume e lehte per t’u perdorur.
 • Me pllaka 110 mm, ju mund te drejtoni shume shpejt floket tuaj. 
 • Me nje ngrohje te shpejte deri ne 230
 • Gati per t’u perdorur pas vetem 30 sekondave.
 • Gjatesia e kabullit 1.8m.
 • 120/220 – 240 V
 • Fiket ne menyre automatike.
 • Produkt origjinal REMINGTON.
 • Ky produkt ka garanci 2 vjet.
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Pjaster Remington S3500 Slim

5,990 L

2 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.