Click Here

Pjaster sokany hs-992

2,500 L

Pjaster Sokany HS-930

Specifikimet:

Lloji Sokany: HS-930
Fuqia: 50 W
Lloji: Kaçurrel / i drejtë
Materiali trupor që përcjell nxehtësinë: modelimi i qeramikës turmalinë koha më e mirë: 1-2 minuta për flokët: temperatura e tharjes së flokëve mund të rregullohet

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Pjaster sokany hs-992

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.